Scanbad Multo er elegant og funktionel

By:

Længe har vi ønsket at renovere vores badeværelse, da det efterhånden fremstod slidt og gammeldags. Vores ønsker omkring det nye badeværelse var, at det skulle være elegant samt funktionelt – og selvfølgelig ikke koste alverdens penge. Derfor gik vi i gang med at undersøge markedet samt dets muligheder, og her faldt vi over Barebilligst. Som navnet indikerer, har Barebilligst yderst gode og billige priser, men dette betyder ikke, at deres sortiment og produkter ikke er af god kvalitet. Vi valgte at købe Scanbad Multo, og hvor er vi glade og tilfredse med dette valg. Vores nye badeværelse er præcis, som vi har ønsket os, og vi kunne ikke være mere tilfredse med det endelige resultat.

 

God service, hurtig levering og produkter i høj kvalitet

Vi modtog vores møbelsæt tre dage efter, vi havde bestilt det på webshoppen. Det var særdeles nemt at bestille vores ønskede varer, og skabene blev leveret samlet. Dette var vi specielt glade for, da vi på denne måde slap for bøvlet med at samle tingene efterfølgende. Vi valgte den kategori af serien, som er af størrelsen medium, og den passer perfekt til vores badeværelsesform. Ydermere valgte vi at fuldende stilen med dertilhørende spejle, og badeværelset fremstår nu meget elegant og lækkert. Produkterne er i virkelig god kvalitet, og vi er helt sikre på, at dette badeværelse vil være flot og brugbart mange år frem. Vi var så heldige, at der var tilbud på de fleste af vores produkter, og vi fik derfor vores varer til en exceptionelt god pris.

 

Som du kan høre, kan vi næsten ikke få armene ned over vores nye badeværelse. Derfor vil vi anbefale andre at købe deres nye badeværelse eller dele dertil via Barebilligst, da kundeoplevelsen er særdeles god. Du kan se mere på deres hjemmeside på http://www.barebilligst.dk/, hvis du ønsker at gøre dig et fantastisk køb.

Posted in: Scanbad Multo