Snickers Arbejdstøj hos Trægården Kås

By:

Jeg har arbejdet som både blikkenslager og VVS’er i mange år, og da der her både er tale om indendørs og udendørs arbejde i såvel private hjem som på skoler, institutioner, i produktionsvirksomheder og i kontormiljøer, er der brug for flere forskellige sæt arbejdstøj af varierende beskaffenhed. Hvis jeg skal reparere en udendørs vandledning i januar i bidende kulde og snevejr, har jeg brug for varmt, isolerende arbejdstøj, som giver mig den nødvendige beskyttelse mod fugt og frost. Og hvis jeg skal reparere et defekt klimaanlæg i august måned, gør det modsatte sig gældende – her har jeg brug for let, luftigt tøj, som både er åndbart og svedtransporterende, samtidig med at det yder beskyttelse mod skrammer.

 

Derfor køber jeg Snickers arbejdstøj fra Trægården Kås. Ikke alene er det godt for min pengepung – Trægården Kås holder et særdeles rimeligt prisniveau på hele deres store sortiment af arbejdstøj – jeg er også garanteret slidstærkt tøj, som er modstandsdygtige overfor de fleste udfordringer, og samtidig holder i mange år uden at miste sin komfort. Alt arbejdstøj fra Snickers Workwear er udstyret med praktiske lommer til værktøj. Man behver nærmest ikke et værktøjsbælte. For optimal tæthedsgrad med god bevægelsesfrihed og beskyttelse af hele kroppen er jeg især glad for deres kedeldragte, som er perfekt til udendørs blikkenslager arbejde.

 

Til indendørs VVS arbejde anbefaler jeg svedtransporterende T-shirts og letvægts veste fra Snickers Workwear. Det er behageligt og praktisk i forhold til rumtemepraturen, og sørger for at du er veltempereret – ikke for varm, for kold, eller for fugtig af sved. Bukserne fra Snickers Workwear har ekstra forstærkniner på knæene, så du ikke skal bekymre dig om at slide huller på den, når du fikser en vandlås eller en rørsammenføjning.

 

Trædgården Kås leverer alle hverdage. Du har dit arbejdstøj indenfor få arbejdsdage og får selvfølgelig 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer.